Mondkapjesrichtlijn RIVMDe Mondkapjesrichtlijn RIVM deugde niet, aldus diverse betrouwbare bronnen. Dit in dienst van de Overheid zijnde Instituut heeft bewust aangegeven, dat medewerkers in de ouderenzorg geen mondmaskers hoefden te dragen. Wat velen al vreesden, wordt nu bewaarheid. Het RIVM gaf deze adviezen, omdat er gewoon een groot te kort was aan mondmaskers.

Mondkapjesrichtlijn RIVM onbetrouwbaar

Het lijkt er op dat het RIVM dit bewust heeft gedaan. Geen extra beschermingsmiddelen voor de ouderenzorg. Terwijl juist daar de meest kwetsbare mensen verblijven. Ook de medewerkers zijn hieraan opgeofferd. Het was volgens Van Dissel niet nodig. Mondmaskers zouden een schijnveiligheid geven. En er was volgens Japio geen enkel wetenschappelijk bewijs, dat het dragen van maskers bij zouden dragen aan de veiligheid van betrokkenen.

Helaas heeft dit falend beleid van het RIVM geleid tot oneindig en onnodig veel leed. Dan heb ik het nog niet eens over al die overleden mensen met name in de risico leeftijd. Ik zou mijn ogen uit mijn hoofd schamen, als ik daar verantwoordelijk voor zou zijn.

“Hoezo een aso?”

En onze premier en ministers maar roepen, dat als je je niet aan de richtlijnen houdt, je een aso bent. Hoezo een aso?
Het stemt me erg verdrietig, dat er zoveel leed veroorzaakt wordt door een falende overheid. Logisch, dat mensen steeds minder vertrouwen hebben in deze regering en politici. Het is in feite één grote misère.

Rijks Instituut Van Misleiding

Het RIVM zou beter kunnen heten Rijks Instituut Van Misleiding. Jaap van Dissel zou beter kunnen heten Jaap van Hussel. Gedurende deze pandemie heeft dit Instituut laten zien, dat het maar wat aan klungelt. Daarnaast wordt er dus bewust gelogen. Mondkapjes niet nodig betekent gewoon mondkapjes alleen voor mensen, die onmisbaar zijn. Daar voor heeft het RIVM duizenden mensen opgeofferd. Al die onnodige doden en al die mensen, die bewust werden blootgesteld aan Corona. 

RIVM richtlijnen aso

Het RIVM heeft weer eens gelogen
omwille van een chronisch te kort
aan mondkapjes en andere benodigdheden
zodat het voor IC’s beter wordt

Zo werd het domme volk bedrogen
en werden normen met voeten getreden

Volgens velen is het nu code rood
moet het RIVM diep door het stof
Velen zijn dus vanwege een gebrek onnodig dood
en minister De Jonge sloeg de plank geheel mis

Stuur hem maar met Jaap met verlof
hun handelwijze is totaal niet fris

Print Friendly, PDF & Email